EB Garamond Υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου - Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη Βουλευτής Νομού Κορινθίας

Υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

8 Μαρτίου 2014

«Οι Πολίτες της Κορινθίας προχωρούν μπροστά, Ενωμένοι»

Φίλες και φίλοι,

το Νοέμβριο του 2010 με τιμήσατε με την αμέριστη εμπιστοσύνη και αγάπη σας, προκειμένου να σας εκπροσωπήσω στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου. Ήμουν πάντα παρούσα δρώντας με αποκλειστικό γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων όλων των συμπολιτών μας, χωρίς εκπτώσεις.    

Σε όλη αυτή την πορεία μέχρι σήμερα, η απολίτικη παραταξιακή σταθερά του Ναι σε Όλα δεν  υπήρξε ποτέ για εμένα πυξίδα πολιτικής δράσης. Ούτε όμως η εξίσου δογματική πολιτική τοποθέτηση του Όχι σε Όλα εκτιμώ ότι δύναται να αποτελέσει για την ελληνική κοινωνία  μια φερέγγυα επιλογή προοπτικής. Πυξίδα για την αυτοδιοικητική μου δράση, ήταν και θα είναι η γόνιμή συμβολή στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των συνανθρώπων μας πράττοντας πάντα αυτό που ειλικρινά πιστεύω ότι είναι το βέλτιστο για το Τόπο μας. Αυτό είχα δεσμευτεί και αυτό έπραξα. Ίσως με κάποια λάθη, ίσως ακόμα και με κάποιες παραλήψεις αλλά ουδέποτε με δόλο.

Πολλοί πίστεψαν ότι οι τιμητικές θέσεις που ενδέχεται να προκύψουν μέσα από το πεδίο της  ενεργής συμμετοχής στα κοινά θα με κάνουν να ζαλιστώ και να χάσω το δρόμο της Συνέπειας και της Εντιμότητας αλλά τους διαμηνύω για ακόμα μια φορά, πλανώνται πλάνην οικτράν. Διότι δεν προέρχομαι από κανένα κομματικό σωλήνα, δεν ανήκω σε κανένα κομματικό παραμάγαζο, δεν υποκύπτω σε κανένα παραγοντικό νταηλίκι και δεν ανέχομαι να καταστώ φερέφωνο κανενός εν είδει πολιτικής καρικατούρας

Προσωπικά αντλώ την πολιτική μου ενέργεια αποκλειστικά από τους ανθρώπους της Εργασίας που έχουμε συναντηθεί στην καθημερινότητα της ζωής μας, όπου η ιδιοτέλεια και η μικροψυχία δεν χωρούν γιατί μας ενώνουν τα μεγάλα και τα ανθρώπινα. Μόνο σε αυτούς λογοδοτώ και μόνο αυτούς υπηρετώ.

Φίλες και φίλοι,

η απόφαση μου να σταθώ δίπλα στον Κορίνθιο υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου  κ. Γιώργο Δέδε βασίζεται στην κοινή μας βούληση για την Αναγέννηση της Ελπίδας στον Τόπο μας. Με το βλέμμα σταθερά ενάντια στον παρασιτισμό, τον παραγοντισμό και τον οπαδισμό, που συνεχίζουν να δρουν ως να μην συνέβη τίποτα στην ελληνική κοινωνία, κοιτάζουμε το αύριο με θάρρος και αποφασιστικότητα. Ξεκινάμε από διαφορετικές αφετηρίες αλλά χωρίς τις παραμορφωτικές αποχρώσεις του παρελθόντος θα εργαστούμε όλοι μαζί, με σοβαρότητα και πίστη, προκειμένου να δώσουμε χειροπιαστές λύσεις και όχι ατέρμονους πύρινους λόγους, άνευ αξίας και ουσίας, στο αδιέξοδο που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας.    

Με τον κ. Δέδε μας ενώνουν περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν και τούτη την δύσκολη ώρα, με καθαρή σκέψη, επιδιώκουμε το αυτονόητο δηλαδή να συνθέσουμε αποτελεσματικές πολιτικές και άξια πρόσωπα ώστε να βρούμε αποδοτικές λύσεις προς όφελος όλων των πολιτών της Πελοποννήσου που αγωνιούν δικαίως για το μέλλον τους.

Αυτό είναι το Χρέος μας.

«Οι πολίτες της Κορινθίας απέναντι στις μεγάλες προκλήσεις ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα ενωμένοι γιατί η Κορινθία είναι το Σπίτι μας και αξίζει τον Σεβασμό όλων».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *