EB Garamond Η ώρα της κρίσιμης επιλογής - Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη Βουλευτής Νομού Κορινθίας

Η ώρα της κρίσιμης επιλογής

25 Ιανουαρίου 2023

Σε λίγο όλοι οι πολίτες θα κληθούμε να κάνουμε τις δημοκρατικές μας επιλογές για το μέλλον της χώρας. Θα κληθούμε να επιλέξουμε εάν ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συνεχίσει το έργο του για την Ελλάδα που κοιτάει με αυτοπεποίθηση το μέλλον. Για την Ελλάδα που αντιμετωπίζει με θάρρος τις τεράστιες προκλήσεις της εποχής μας. Για την Ελλάδα που αγωνίζεται και ανταγωνίζεται προκειμένου να πάρει την θέση που της αξίζει ανάμεσα στα πιο προηγμένα κράτη της Ευρώπης. Οι δυσκολίες είναι δεδομένες, τίποτα δεν είναι εύκολο αλλά με σκληρή δουλειά και βήμα βήμα πορευόμαστε προς την σωστή κατεύθυνση.

Τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίσαμε προκλήσεις που εάν κάποια ή κάποιος από εμάς τις περιέγραφε πριν συμβούν θα την ή τον θεωρούσαμε εκτός τόπου και χρόνου.  Παρά τις δυσκολίες, παρά τις όποιες αστοχίες η χώρα κατάφερε να σταθεί όρθια χωρίς να ανακοπεί η πορεία προς την αναγέννηση της. Οι πολίτες γνωρίζουν τις δυσκολίες και γνωρίζουν ότι η σχέση μας βασίζεται στην αλήθεια μακριά από την ευκολία του ψέματος και της υπερβολής που τόσο ταλαιπώρησε τον Τόπο μας. Μια δύσκολη αλήθεια θα πρέπει να είναι πάντα προτιμότερη από ένα εύκολο αλλά καταστροφικό ψέμα. Η χώρα πλήρωσε ακριβά τον λαϊκισμό που στοχεύει το θυμικό  αλλά δεν υπολογίζει τις πραγματικές  συνέπειες . Είμαι πεπεισμένη ότι ο ελληνικός λαός θα συγκρίνει, θα κρίνει και θα δώσει στον Πρωθυπουργό ισχυρή εντολή συνέχισης του έργου του για μια δυνατή και αυτοδύναμη Ελλάδα.

Όσον με αφορά προσωπικά θα είμαι εκεί μπροστά στον αγώνα για την Ελλάδα,  για την Κορινθία που ονειρευόμαστε. Δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Με συμπαραστάτες τους πολίτες του Τόπου μου που καθημερινά μου δείχνουν την εμπιστοσύνη τους.

Σε μία πορεία νίκης που θα δείξει σε όλους αυτούς που θέλουν να κρατήσουν την Κορινθία δέσμια στο παρελθόν ότι οι πολίτες γνωρίζουν και αναγνωρίζουν και ανάλογα αποφασίζουν. Η Κορινθία των ανθρώπων της εργασίας και της δημιουργίας θα επικρατήσει και η επικράτηση τούτη τη  φορά θα ακουστεί ως εκκωφαντικό  μήνυμα αισιοδοξίας σε κάθε γωνιά του Τόπου μας. Καλώ όλους τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά σε αυτό το μεγάλο κύμα ελπίδας που φουσκώνει καθημερινά για την Ελλάδα της προκοπής,  για την Κορινθία της καρδία μας. Μαζί νικάμε το παρελθόν. Μαζί δημιουργούμε το Μέλλον .

 

Μαριλένα Σούκουλη – Βιλιάλη

Σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα χωροταξίας