EB Garamond Επίσκεψη στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κορίνθου, Σικυώνος, Ζεμενού, Ταρσού και Πολυφέγγους κ.κ. Διονύσιο - Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη Βουλευτής Νομού Κορινθίας

Επίσκεψη στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κορίνθου, Σικυώνος, Ζεμενού, Ταρσού και Πολυφέγγους κ.κ. Διονύσιο

19 Ιουνίου 2019

Σήμερα 19/6/2019, είχα την τιμή και τη χαρά να συναντήσω τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κορίνθου, Σικυώνος, Ζεμενού, Ταρσού και Πολυφέγγους κ.κ. Διονύσιο στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως μας. Στη συνάντηση αυτή, συνομιλήσαμε για θέματα που αφορούν στην τρέχουσα επικαιρότητα , σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, καθώς επίσης και για θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα μας, στην ανάγκη να επιστρέψουμε στις ρίζες μας και στη δύναμη της Πίστεώς μας , στο μεγάλο πρόβλημα της υπογεννητικότητας και στην ανάγκη διατήρησης της κοινωνικής συνοχής .
Θα ήθελα να εκφράσω τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μου τόσο στον Μητροπολίτη για τη φιλοξενία και το αξιοθαύμαστο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί η Μητρόπολη μας, όσο και στους κληρικούς οι οποίοι στηρίζουν τους συνανθρώπους μας και γι αυτό επιβάλλεται η στήριξη τους από την επίσημη Πολιτεία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *