EB Garamond Η δικαίωση δύο χρόνια μετά για τη Μαριλένα Σούκουλη 2016 - Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη Βουλευτής Νομού Κορινθίας

Η δικαίωση δύο χρόνια μετά για τη Μαριλένα Σούκουλη 2016

9 Νοεμβρίου 2016

Ενώ όλα ξεκίνησαν ονειρικά για τους παρευρισκόμενους δημάρχους στην εισήγηση της Μαριλένας Σούκουλη για τον αγώνα ενάντια στην ΤΕΡΝΑ και για το επαναστατικό πνεύμα που τους χαρακτηρίζει, φτάνοντας μάλιστα να τη χειροκροτούν για τη στάση της στο Περιφερειακό, στάση που ποτέ δεν άλλαξε όλα αυτά τα χρόνια, ακουλούθησαν οι πικρές αλήθειες.

Η κ. Σούκουλη 2 χρόνια μετά τις εκλογές αλλά και μετά από 6 χρόνια φθοράς που μιλούσε σχεδόν η μόνη από τους αιρετούς στην Κορινθία για τιμές άνω των 150 ευρώ τον τόνο για τα απορρίματα την ίδια στιγμή που οι δήμαρχοι επανεξέλεγαν με την στήριξή τους τον Πέτρο Τατούλη. Οταν ζητούσε μελέτες και έφερναν οι δήμοι απαγορευτικά νούμερα για να φαίνεται η διαχείριση από ΣΔΙΤ μονόδρομος. 6 χρόνια μετά η Μαριλένα Σούκουλη κούνησε το χέρι στους δημάρχους δείχνοντας τους ότι είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για το γεγονός ότι πλέον τα περιθώρια εξαντλήθηκαν.

Πηγή: ekorinthos.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *